No module Published on Offcanvas position
Rendelőink: Szolnok, Gárdonyi Géza u. 8. 06-70-421-7077 bejelentkezes@dentimax.hu

Lézeres fogfehérítés

biolase fogfeheritesA lézeres fogfehérítés célja, hogy biztonságosan és hatékonyan világosítsa ki mind külsőleg, mind belsőleg a sötét, megsárgult vagy elszíneződött fogakat.

A fogfehérítés mértéke a lézeres fogfehérítés esetén a leghatékonyabb, a 16 árnyalatot tartalmazó Vita Shade Guide Brightness Skálán a jellemző eredmény 6-12 árnyalat. Fontos megemlíteni, hogy az elért fehérítés mértéke páciensenként változhat, függ a zománc vastagságától, a fog felépítésétől és az életkortól is.

 

biolase fogfeherites
 


A lézeres fogfehérítésnek 3 fő komponense van. Egy egyik maga a fehérítendő fog, a másik egy speciális LaserWhite elnevezésű gél, a harmadik maga a kezelést végző lézeres eszköz, a Biolase eredeti lézeres fogfehérítő.
A LaserWhite gélt speciálisan a Biolase lézeres fogfehérítő berendezéshez alakították ki. A LaserWhite gél különleges részecskéiben nyelődik el a Biolase lézer energiája, így aktiválva a gélben található hidrogén-peroxidot, jelentősen felgyorsítva a fehérítési folyamatot.
A kezelés során először a LaserWhite gélt helyezzük a fogakra. Ezután minden egyes fogsor negyed 2-30 másodperces kezelést kap BioLase lézer megvilágítással. Ezáltal minimalizálni tudjuk a kezelés során fellépő hőhatást a fogakra. A LaserWhite gélt további öt perc múlva távolítjuk el. Ez az 5 perc a kezelés egyik kulcsa, mert ez idő alatt válik lehetővé, hogy a fogak maximálisan elnyeljék a lézer aktiválta gél hidrogén-peroxid tartalmát. Vagyis a fogfehérítés a lézeres megvilágítás után is folytatódik.

Mennyi idő a Biolase lézeres fogfehérítés?
Önmagában a BioLase lézeres fogfehérítés LaserWhite géllel kevesebb, mint 20 percig tart. Ez más fogfehérítő rendszerekkel összehasonlítva jelentősen rövidebb, hisz más módszerek kezelési ideje minimálisan 1 óra.
Ha mindent egybeveszünk, a kezelés előtti és utáni teendőket is, akkor a Biolase lézeres fogfehérítés az Ön számára maximum 40-50 percet vesz igénybe. Vagyis kényelmesen 1 órát kell csupán szánnia új, tiszta, fehér mosolyára.

Melyek a sikeres lézeres fogfehérítés lépései?

A lézeres fogfehérítés elvégezhetőségének alapvető igénye, hogy fogaink tiszták, fogkő mentesek legyenek és az íny is egészséges, sérülésektől mentes legyen. Ezért minden esetben az első lépés a fogászati állapotfelmérés. Majd ha szükséges, akkor professzionális fogkő leszedés és eltávolítás következik. És miután az fognyak és az íny is teljesen begyógyult a fogkő leszedés okozta mikro sérülésektől, jöhet maga a lézeres fogfehérítés. E lépéseket betartva garantálható, hogy a lézeres fogfehérítés a legnagyobb elérhető hatásfokú lesz és semmilyen mértékben sem sérülnek a szájban található lágy, érzékeny, kényes részek.

Fájdalmas a Biolase lézeres fogfehérítés?
Nem, a kezelés fájdalommentes. Nagyritkán elfordulhat rövid ideig tartó fogérzékenység, de a kezelés alatti és utáni fogérzékenység megelőzésére és lecsökkentésére speciális fájdalomcsillapító gyógyszert javaslunk 30-60 perccel az eljárás előtt és után. A kezelés utáni esetleges fogérzékenység csökkentésére és megszüntetésére a Biolase biostimuláló funkcióját használjuk, amellyel tökéletes eredményt érhetünk el. Mindezeken felül még a LaserWhite készlet is magában foglal egy extra fogérzékenység csökkentő gélt is.

Milyen hamar észlelhető a fehéredés?

Már közvetlenül a lézeres fogfehérítéses kezelést követően is kiválóan észlelhető a fehéredés, de a leglátványosabb eredményeket a LaserWhite gél eltávolítása után 24 óra múlva lesz látható. Képzelje el, kezelés után már fehérebb a foga, de másnap reggel már szinte a mosolyára sem fog ismerni! Kezelés után 2 hétig még tanácsos azon termékek fogyasztásának kerülése, amelyek elszínezhetik a fogakat. Például a kávé, a vörösbor, a paradicsom szósz, a tea, a cigaretta és azon gyümölcsök, zöldségek kerülendőek, amelyek erősen színeznek, például a meggy, az áfonya, a cseresznye, a cékla.

A kezelés után a fog friss, kitisztított mikro barázdái sokkal fogékonyabbak a szennyeződések újbóli megkötésére, ezért nem ajánlott ezen szennyező, elszínező termékek használata, ételek fogyasztása. Rövid idővel a száj természetes rendszere lezárja ezeket a barázdákat, így sokkal kevésbé lesz hozzáférhető a káros anyagok számára.

Forrás: http://www.naturadent.hu/esztetika/lezeres_biolase_fogfeherites

Gárdonyi Géza úti rendelőnk:

Cím: 5000 Szolnok, Gárdonyi Géza u. 8.
Tel.: 06-56-436-580
Mobil: 06-70-421-7077

*ezen a számon a bejelentkezés 8.00.-tól 23.00.-ig lehetséges!
Bejelentkezési E-mail cím:  bejelentkezes@dentimax.hu

Rendelési idő:

  • hétfő, kedd, szerda: 14:30 -19:30
  • csütörtök, péntek: 8:00 -19.30

Bejelentkezés más időpontokra is lehetséges! Nézze meg a térképen

Befektetés a jövőbe

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA 200KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

DENTIMAX KFT.
IMPLANTÁCIÓS ELJÁRÁS FEJLESZTÉSE A DENTIMAX KFT-NÉL

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
15 MILLIÓ FORINT

Támogatás mértéke: 48,84%,
Befejezés dátuma: 2018.05.31.
Projekt azonosítója: GINOP-2.1.8-17-2017-00385
Projekt tartalma: Új kezelő kialakítása CBCT és intraorális röntgen háttér támogatással.

Befektetés a jövőbe

infoblokk kedv final felso cmyk ERFA 200KÖSZÖNJÜK A MAGYAR ÁLLAM ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁT

DENTIMAX KFT.
TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS A DENTIMAX KFT. TELPHELYÉN

VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
7.5 MILLIÓ FORINT


A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.8-20-2020-00058